Voorontwerp bestemmingsplan 'Koningstraat 39 te Ewijk' (Inspraak en Kennisgeving 1.3.1 Bro.)

Logo Beuningen

Het voorontwerpbestemmingsplan “Koningstraat 39 te Ewijk” maakt uitbreiding van het bestaande agrarische bedrijf mogelijk. Daarnaast wordt het bedrijf gesplitst in een agrarisch hulpbedrijf en een intensieve veehouderij. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen we naar de verbeelding van dit bestemmingsplan.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf 13 oktober 2017 vier weken, dus tot en met 10 november 2017, ter inzage op de afdeling Dienstverlening van de gemeente Beuningen. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan elke werkdag op afspraak inzien.

Het voorontwerp bestemmingsplan is raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

  • 1.

    Het plan is elke werkdag in te zien op afspraak (tel. 14 024), op de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis.

  • 2.

    Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het plan digitaal inzien.

    http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0209.BPkoningstr39ewijk-vo01

  • 3.

    De bronbestanden vindt u hier: 

    http://durp.beuningen.nl/Ro-Online/6AAE3C92-190B-4CE2-8615-E84B1BEC4F57

Reactie

Tijdens de inzageperiode kunt u schriftelijk of mondeling uw inspraakreactie geven op het voorontwerp bestemmingsplan. U kunt uw reactie schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. Als u mondeling uw reactie wilt geven, maakt u een afspraak bij de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer 14 024.

Vervolgprocedure

Na het verwerken van de eventuele inspraakreacties en opmerkingen van andere overheden in het kader van artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt het ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage gelegd. Dan bestaat de mogelijkheid tijdens deze periode schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Na behandeling van de eventuele zienswijzen stelt de raad het bestemmingsplan vast, waarna beroepsmogelijkheden openstaan bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State tegen de vaststelling.

Beuningen, 12 oktober 2017

Naar boven