Provincie Gelderland, kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit, Wencopperweg 33, Barneveld

Logo Gelderland

 

Vink Afvalverweking BV

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland delen mee dat zij conform artikel 7.16, eerste lid van de Wet milieubeheer (Wm) een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordeling hebben ontvangen.

 

Het betreft het volgende project:

Een aanmeldingsnotitie M.E.R.-beoordelingsplicht ten behoeve van de verandering van de inrichting Afvalverwerking Vink BV, Wencopperweg 33 te Barneveld.

 

Besluit milieueffectrapportage

Overeenkomstig het Besluit milieueffectrapportage 1994, moet het College van Gedeputeerde Staten van Gelderland vooraf bepalen of voor de beoogde uitbreiding een milieueffectrapportage vereist is. Naar beoordeling van de aanmeldingsnotitie heeft het College van Gedeputeerde Staten van Gelderland op 10 oktober 2017 besloten dat er geen Milieu Effect Rapport (MER) hoeft te worden opgesteld, omdat er geen belangrijke gevolgen voor het milieu te verwachten zijn.

 

Mogelijkheid van inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage:

bij de gemeente Barneveld op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 9-17 uur en vrijdag van 9-12 uur.

bij de provincie Gelderland; om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst de Vallei via het emailadres info@oddevallei.nl.

De eerste dag van de ter inzage legging is 13 oktober 2017.

 

Bezwaar

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een beslissing ter voorbereiding van een besluit, waartegen geen bezwaar of beroep open staat tenzij het de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Zienswijzen en beroep kunnen te zijner tijd ingediend worden in de procedure van de omgevingsvergunning.

 

 

 

Wilt u meer weten?

Bel het Provincieloket, telefoonnummer (026) 359 99 99.

 

 

Barneveld, 10 oktober 2017

Namens het College van Gedeputeerde Staten van Gelderland

Omgevingsdienst De Vallei

Naar boven