Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Bosscheweg 46

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 oktober 2017 het bestemmingsplan Bosscheweg 46 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Door het college van Burgemeester en Wethouders is aansluitend op dit raadsbesluit besloten de gevraagde omgevingsvergunning voor de bouw van een vrijstaande woning te verlenen. Ok is een ontheffing hogere grenswaarde geluidhinder verleend

Inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan Bosscheweg 46 is vanaf 13 oktober 2017 gedurende de wettelijke beroepstermijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.bp06Bosschew46-VST1.

Daarnaast liggen een kopie het plan, de omgevingsvergunning en de ontheffing gedurende deze periode ter inzage in het gemeentehuis ingang Marktzijde.

Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 uur tot 19.30 uur.

B eroep

Het bestemmingsplan heeft samen met de omgevingsvergunning en de ontheffing hogere grenswaarde de coördinatieprocedure als bedoeld in de Wet ruimtelijke ordening doorlopen. Hierdoor staat tegen de besluiten tegelijkertijd beroep open. Omdat er geen zienswijzen tegen het plan zijn ingediend kunnen alleen zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad/college van Burgemeester en Wethouders, naar voren te brengen, beroep instellen.

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan, de verleende omgevingsvergunning en de ontheffing treden in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn.

Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om deze te schorsen kunt u naast het beroep, binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefonisch te bereiken onder 0411-655911 en per email op R.Poort@MijnGemeenteDichtbij.nl.

Boxtel, 12-10-2017

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De burgemeester,

M Buijs,

De secretaris,

H.van Berkel,

Naar boven