Bekendmaking

Logo Gouda

Vast stelling bestemmingsplan Achterwillenseweg 98a en 112

De gemeenteraad van Gouda heeft op 20 september 2017 het bestemmingsplan Achterwillenseweg 98a en 112 gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan schept de planologische basis voor de bouw van drie vrijstaande woningen nabij Achterwillenseweg 112 met aanpassing van de drie bestaande bouwvlakken.

Op de achterkant van het perceel Achterwillenseweg 98a worden maximaal twee woningen mogelijk gemaakt.

 

Het bestemmingsplan Achterwillenseweg 98a en 112 met planidentificatienummer NL.IMRO.0513.1806BPAchter98112-DF01en de daarbij behorende stukken liggen van 12 oktober tot en met 22 november 2017 op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0513.1806BPAchter98112-DF01

  • Digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder 'ter inzage liggende plannen';

  • op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda.

     

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van 13 oktober tot en met 22 november 2017 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:

  • die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt.

     

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het bestemmingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Gouda, 11 oktober 2017.

Naar boven