Bestemmingsplan ‘Partiële herziening Bestemmingsplan Breevaart, Oude Tol fase III, Meentweide’ vastgesteld

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 27 september 2017 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Bestemmingsplan Breevaart, Oude Tol fase III, Meentweide’ heeft vastgesteld.

Het plangebied is gelegen ten oosten van de Meentweide, in het noorden van de ontwikkellocatie ‘Oude Tol’ in Reeuwijk-Brug. Direct ten noorden van het plangebied ligt een onbebouwde kavel aan de Oudeweg. Aan de oostzijde grenst het plangebied aan het perceel Oudeweg 10.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 5 (rij)woningen mogelijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 12 oktober 2017, gedurende de beroepstermijn (t/m donderdag 23 november 2017) op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl planidentificatie: NL.IMRO.1901.17PHOudeTolMw-BP80;

  • -

    digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (bestemmingsplan Partiële herziening Bestemmingsplan Breevaart, Oude Tol fase III, Meentweide)

  • -

    op papier, inclusief de onderliggende stukken en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het bestemmingsplan kunt u inzien via: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd, ofwel op vrijdag 13 oktober 2017. Het beroep dient ingesteld te worden bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbestemmingsplan;

  • -

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven