Omgevingsvisie Ridderkerk 2035 vastgesteld

Logo Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken bekend dat de gemeenteraad op 14 september 2017 de Omgevingsvisie Ridderkerk 2035 heeft vastgesteld. De concept omgevingsvisie heeft van 24 april tot 5 juni 2017 ter inzage gelegen. Bij de vaststelling heeft de raad diverse wijzigingen aangebracht ten opzichte van de concept omgevingsvisie.

In de Omgevingsvisie Ridderkerk 2035, een structuurvisie in de zin van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening, zijn de hoofdzaken van het door de gemeente te voeren ruimtelijk beleid voor de langere termijn vastgelegd. De visie is tot stand gekomen door inbreng van tal van partijen en geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Ridderkerk.

De Omgevingsvisie Ridderkerk 2035 bestaat uit:

  • de kernwaarden van Ridderkerk.

  • visie en opgaven.

  • uitvoeringsprogramma.

Bekijken Omgevingsvisie Ridderkerk 2035

De vastgestelde visie is vanaf 12 oktober 2017 voor een ieder te bekijken. Bij de stukken die ter inzage liggen vindt u ook het raadsbesluit. Met vaststelling van de Omgevingsvisie Ridderkerk 2035 is deze in werking getreden. De visie kan worden bekeken:

Informatie

 

Voor meer informatie en het (totstandkoming)proces van de concept omgevingsvisie Ridderkerk 2035 kunt u terecht op de website van de gemeente Ridderkerk.

Naar boven