Ontwerp van de partiële herziening Structuurplan Almelo ‘Gedeeltelijk dempen 2e insteekhaven Dollegoor (Almelo)

Logo Almelo

RECTIFICATIE wegens technische storing

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo hebben besloten de partiele herziening van het structuurplan Almelo 'Gedeeltelijk dempen 2e insteekhaven Dollegoor' (planid: NL.IMRO.0141.SVG00003-SV21) voor te bereiden door het ontwerp ter inzage te leggen.

Om de uitbreiding van de bedrijven v.d. Bosch Beton b.v. en Kroon-Oil b.v. op het bedrijventerrein Dollegoor mogelijk te maken wordt een deel van de tweede insteekhaven gedempt. Hiervoor is een herziening van het structuurplan noodzakelijk.

Het plangebied wordt begrensd door de Dollegoorweg aan de zuidzijde, de Wentholtweg aan de westzijde en de Lelyweg aan de oostzijde.

Ter inzage

Het ontwerp van de partiele herziening van het structuurplan Almelo 'Gedeeltelijk dempen 2e insteekhaven Dollegoor' en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 oktober 2017 tot en met 21 november 2017 ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien;

Het plan is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via een link op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘bouwen en wonen’ en dan ‘bestemmingsplan’.

Inspraak

Gedurende de termijn dat het ontwerp van de partiele herziening van het structuurplan Almelo 'Gedeeltelijk dempen 2e insteekhaven Dollegoor' ter inzage ligt kan een ieder naar keuze (schriftelijk of mondeling) een inspraakreactie indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo (postbus 5100, 7600 GC Almelo). Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met het team Advies en Ontwerp van de sector Stad en Economie, via (0546) 541111.

 

Naar boven