Bekendmaking ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Harlingenlaan 25 te Volendam

Logo Edam-Volendam

Het college van burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wabo af te wijken van het geldende bestemmingsplan voor het bouwen van een sporthal op het perceel Harlingenlaan 25 te Volendam. Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 13 april 2017. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing. Het plan idn-nummer is: NL.IMRO.0385.OMSeinpaalWaterdam-ow01.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • -

    het bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a Wabo;

  • -

    het gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c Wabo.

Inzien

Het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 13 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage van 8.30 uur tot 12.30 uur bij de receptie van het Stadskantoor, W. v.d. Knoopdreef 1 te Volendam. Buiten die uren kan het plan op afspraak worden ingezien (tel.: 0299-398398).

Digitaal raadplegen

De stukken zijn ook digitaal te benaderen via de gemeentelijke website: www.edam-volendam.nl, “nieuws van uw gemeente”, “bekendmakingen”, “omgevingsvergunning”, “ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Harlingenlaan 25, Volendam” en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling hun zienswijzen kenbaar maken tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sectie Omgevingsbeleid. Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar:

  • het college van burgemeester en wethouders van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD in Volendam, als de zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning;

  • de gemeenteraad van Edam-Volendam, Postbus 180, 1130 AD in Volendam, als de zienswijze betrekking heeft op de ontwerpverklaring van geen bedenkingen.

De zienswijze bevat een naam en een adres en dient te zijn gemotiveerd, gedateerd en is ondertekend.

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam,

12 oktober 2017

Naar boven