Ontwerpbestemmingsplan Recreatiepark Watertuin ter inzage

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Recreatiepark Watertuin in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

 

Plangebied

Recreatiepark Watertuin ligt aan de Leidseweg tussen Leiderdorp en Oude Ade, buiten de bebouwde kom van Warmond.

 

Inhoud plan

Op 4 februari 2016 heeft de gemeenteraad de uitgangspunten voor dit nieuw te maken bestemmingsplan vastgesteld. De uitgangspunten bestaan uit het verruimen van de bouwregels en het voortzetten van 'recreatief gebruik' als toegestaan gebruik van de recreatiewoningen. Beschikkingen op grond waarvan permanent wonen mogelijk is, zijn verwerkt in het bestemmingsplan.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Recreatiepark Watertuin ligt vanaf 12 oktober 2017 tot en met 22 november 2017 ter inzage.

 

Inzien van het ontwerpbestemmingsplan

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op onze website www.teylingen.nl vindt u een link naar de digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan.

Een fysiek exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan is in te zien in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

 

Zienswijzen

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijke- of mondelinge zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoonnummer 14-0252.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met Ron van der Geest via telefoonnummer 14 0252 of via r.vandergeest@hltsamen.nl. Voor een mondelinge inspraakreactie is het noodzakelijk dat u naar het bestuurscentrum (Raadhuisplein 1, Voorhout) toe komt.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl.

 

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van het domein Ruimtelijke Ontwikkeling via e-mail r.vandergeest@hltsamen.nl of telefoonnummer 14 0252.

 

Naar boven