Ontwerpbestemmingsplan “Tiendhoek II, herziening 2017”, Lekkerkerk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken bekend dat de lopende terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan “Tiendhoek II, herziening 2017”, Lekkerkerk is beëindigd, omdat het plan in verband met een technisch probleem niet goed vindbaar was op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan “Tiendhoek II, herziening 2017” met de bijbehorende bijlagen wordt daarom opnieuw ter inzage gelegd van 11 oktober tot en met 21 november 2017.

Voor het inzien van de stukken in het gemeentekantoor in Stolwijk kan via het Klantcontactcentrum (tel. 14 0182) een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerp bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het planidentificatienummer NL.IMRO.1931.BP1707DK021-ON01 en op de website van de gemeente www.krimpenerwaard.nl->inwoners->bouwen->bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van 53 woningen mogelijk in het woongebied Tiendhoek II in Lekkerkerk. Dit plan vervangt het bestemmingsplan “Dorpskernen ”(2013) dat nu voor het onderhavige gebied geldt.

Gedurende bovengenoemde inzage termijn kan een ieder tegen het ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Stolwijk, 10 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard,

Mw. mr. M .Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven