Ontwerpbestemmingsplan kom Sprundel Wijzigingsplan‘Bestemmingsplan Kom Sprundel, wijzigingsplan Smoutstraat ongenummerd te Sprundel’

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn om, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 5, lid 5.1 van het bestemmingsplan ‘Kom Sprundel’, medewerking te verlenen aan het wijzigen van het bestemmingsplan in die zin dat de woningtypologie voor woningen aan de Smoutstraat te Sprundel, kadastraal bekend gemeente Rucphen, sectie F, nr,. 5792 (ged.) wordt gewijzigd van ‘twee aaneen of geschakeld’ in ‘vrijstaand’;.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Kom Sprundel, wijzigingsplan Smoutstraat ongenummerd te Sprundel’, planidentificatienummer NL.IMRO.0840.2583KW005-ON01 ligt met ingang van 12 oktober 2017 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 22 november 2017) tijdens openingstijden in het Gemeentehuis aan de Binnentuin 1 te Rucphen. Het plan is eveneens in te zien op:

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Gelieve duidelijk te vermelden in de brief dat het een zienswijze betreft naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Kom Sprundel, wijzigingsplan Smoutstraat ongenummerd te Sprundel’. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk na het maken van een afspraak met dhr. H. van Hulten van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0165-349761.

Naar boven