Coördinatieregeling ontwerpbesluiten Swarte Mar 15 en 17a,Noardburgum

Logo Tytsjerksteradiel

Terinzagelegging

Het ontwerp wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan ‘Noardburgum e.o. 2015’, Swarte Mar 15 (aanbrengen aanduiding detailhandel – volumineus en andere goothoogte) en

17a (aanbrengen aanduiding detailhandel – volumineus) en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 februari 2017 tot en met 16 maart 2017 ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO code IMRO.NL.0737.03BPIWP03). De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.

 

Ontwerp bestemmingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in het aanbrengen van de aanduiding detailhandel – volumineus op de percelen Swarte Mar 15 en 17 a en verhogen van de goothoogte op het perceel Swarte Mar 15.

 

Ontwerp omgevingsvergunning

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (ex artikel 2.1 lid 1 sub a, c, e en i Wabo) voorziet in de nieuwbouw van een bedrijfsloods t.b.v. een autowerkplaats op en de aanleg van een uitrit voor het perceel Swarte Mar 15.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen. Dat kan schriftelijk (gericht aan het college van B en W, Postbus 3, 9250 AA Burgum), via e-mail gemeente@t-diel.nl. of mondeling (balie Bouwen en Wenjen).

Naar boven