Vastgesteld bestemmingsplan 't Febriek deelgebied Stappenbelt

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat de gemeenteraad van Dalfsen, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan 't Febriek deelgebied Stappenbelt op 25 september 2017 heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet in uitbreiding van het bedrijventerrein 't Febriek, inclusief de aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg en een nieuwe aansluiting op de provinciale weg N348 aan de zuidkant van Lemelerveld. In samenhang met deze nieuwe aansluiting zal de centrumaansluiting van de N348 worden aangepast.

De uitbreiding van het bedrijventerrein is gepland ten zuiden van de Handelsweg en wordt aan de westzijde begrensd door de Posthoornweg en aan de oostzijde door de Achterkampweg/Parallelweg. De zuidgrens wordt gevormd door een bestaand weiland. Aan de zuidkant van Lemelerveld komt een nieuw gelijkvloers kruispunt met verkeerslichten. De nieuwe aansluiting zal dienst doen als ontsluiting van het bedrijventerrein 't Febriek en het westelijk deel van het dorp Lemelerveld.

Gedurende de termijn dat het ontwerpplan ter visie lag, zijn er geen zienswijzen ingediend.

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken van 13 oktober 2017 tot en met 23 november 2017 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Lemelerveld. U kunt het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0148.LFebriekStappenblt-vs03 ook inzien via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.  

Instellen beroep

Beroep tegen het besluit instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. 

Dalfsen, 11 oktober 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven