2e wijziging bestemmingsplan “Holy-Noord, 4e herziening” - Holyweg

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 5 oktober 2017 gedurende een termijn van 6 weken de vaststelling van het 2e wijziging bestemmingsplan “Holy-Noord, 4e herziening” ter inzage ligt.

 

De doelstelling voor dit wijzigingsplan is het verlagen van het aantal woonwagenstandplaatsen naar 7. Hiermee wordt het aantal, genoemd in artikel 5.2.b van het vigerend bestemmingsplan, gewijzigd naar 7 (zeven).

 

In artikel 5.5 van het vigerende bestemmingsplan wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid om het aantal woonwagenstandplaatsen te verminderen indien is komen vast te staan dat op de woonwagenstandplaats(en) geen zelfstandige woonwagen meer aanwezig is(zijn) en/of geen huishouden meer is gevestigd. Eén plaats is leeg en op één plaats is brand geweest. De bewoonster van het pand waar brand is geweest heeft een woning aangeboden gekregen waardoor deze plek ook leeg is komen te staan. Hiermee wordt voldaan aan het gestelde in artikel 5.5.

 

Het ontwerp wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken heeft vanaf donderdag 3 augustus 2017 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

 

U kunt het vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken vanaf donderdag 5 oktober 2017 gedurende een termijn van 6 weken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0622.0239wp02Woon2017-0030 .

 

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website, waar verwezen wordt naar de link https://www.officielebekendmakingen.nl/. Er zijn geen papieren stukken beschikbaar.

 

Beroep

Slechts belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, kunnen binnen de termijn van tervisielegging bij de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam beroep aantekenen. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Rotterdam.

 

Vlaardingen, 4 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven