Gemeente Tynaarlo - Beheersverordening ‘Groningen Airport Eelde’ vastgesteld

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2017 de beheersverordening ‘Groningen Airport Eelde’ (NL.IMRO.1730.BVGAE-0401 heeft vastgesteld. In de beheersverordening liggen de bestaande situatie en de bestaande rechten vast. De beheersverordening komt in de plaats van het bestemmingsplan.

 

Inzien van de stukken

U kunt de beheersverordening tijdens onze openingstijden bekijken in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van de beheersverordening na telefonische afspraak mogelijk.

 

Daarnaast kunt u de beheersverordening bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BVGAE-0401.

 

De beheersverordening is nu definitief

De ontwerpbeheersverordening heeft vanaf 12 mei 2017 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Toen was er gelegenheid om een zienswijze in te dienen. De verordening is nu definitief en treedt in werking op 6 oktober 2017. Er bestaat geen mogelijkheid om ertegen in bezwaar of beroep te gaan.

 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662

Naar boven