Verleende uitgebreide omgevingsvergunning, uitbreiden van een varkenshouderij, Kerkstraat 10, Koningsbosch

Logo Echt-Susteren

Burgemeester van Echt-Susteren maken bekend dat zij op grond van de Wabo (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht) de omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van een varkenshouderij op het perceel Kerkstraat 10 te Koningsbosch.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

 

  • Het bouwen van een bouwwerk, als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a Wabo;

  • Het oprichten, veranderen of in werking hebben van een vergunningsplichtige milieu-inrichting of mijnbouwwerk (artikel 2.1.1.e Wabo)

 

De ontwerpbeschikking heeft van 7 juli tot en met 17 augustus 2017 ter visie gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Beroep indienen

 

De aanvraag, de beschikking en alle overige relevante stukken liggen tijdens openingstijden in het gemeentehuis ter inzage bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 in Echt met ingang van vrijdag 6 oktober 2017 gedurende een periode van zes weken (tot en met 16 november 2017). Voor een mondelinge toelichting op de stukken alsmede voor kopieën van de stukken kan men zich wenden tot het secretariaat van de afdeling Leefomgeving.

Belanghebbenden die zienswijzen over het ontwerpbesluit hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend kunnen tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht. Het beroepschrift moet worden gericht aan:

  

Rechtbank Limburg

Sector Bestuursrecht

Postbus 950

6040 AZ Roermond.

 

Het beroepsschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste uw naam en adres, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van uw beroep bevatten. Het indienen van een beroepsschrift heeft geen schorsende werking.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

  

Koningsbosch, 5 oktober 2017

Naar boven