Verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure EVZ Kibbelvaart Halderberge

Logo Halderberge

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend onderstaande omgevingsvergunning is verleend:

 

Aanvraagnummer: UV 20160135

Adres: A58 tot Sprangweg/ Hoevenseweg in Hoeven/Bosschenhoofd

Activiteit: het aanleggen van een ecologische verbindingszone en het plaatsen van afrastering rondom de percelen (betreft de percelen HVNDOH 1422-HVNOOL462 en HVNOOL42)

 

U kunt de verleende vergunning (inclusief bijlage NL.IMRO.1655.AFW0034-C001, Projectplan Waterwet  "Inrichting Ecologische Verbindingszone Kibbelvaart-Halderberge") inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis én op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van de publicatie (ter inzage legging) van het besluit hiertegen een beroepschrift indienen.

Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en bevat: naam en adres van de indiener; de verzenddatum van het beroepschrift; een vermelding van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering.

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt niet.

 

Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en zij tevens een beroepschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, T.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

 

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Oudenbosch, 1 februari 2017

 

 

 

 

 

Naar boven