Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening BP Bedrijventerrein Zuidpolder’

Logo Eemnes

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening BP Bedrijventerrein Zuidpolder’ in Eemnes (NL.IMRO.0317.ZuidpBT1herz-On01) ter inzage zal liggen.

Inhoud bestemmingsplan

Direct aan de westzijde van het woongebied Zuidpolder ligt het bedrijventerrein Zuidpolder. Dit bedrijventerrein ligt tussen het woongebied en de snelweg A27 in. Op 7 november 2012 is het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Zuidpolder' vastgesteld voor dit gebied. De voorliggende herziening van het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Zuidpolder' is opgesteld om een verschuiving van de voorgevelrooilijn aan de buitenrand mogelijk te maken van 12 naar 8,5 meter.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening BP Bedrijventerrein Zuidpolderligt vanaf 6 oktober 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter visie liggen kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Herziening BP Bedrijventerrein Zuidpolder.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van het ter visie  liggen, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw K. Loman van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Eemnes, 3 oktober 2017

Naar boven