Omgevingsvergunning uitgebreide procedure “Zonnepark Oosterweilanden”

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 6 oktober 2017 zes weken de volgende omgevingsvergunning in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ter inzage ligt:

 

De omgevingsvergunning voor het oprichten van Zonnepark Oosterweilanden deels gelegen tussen de N36 en de Rusluieweg te Vriezenveen op de percelen kadastraal bekend gemeente Vriezenveen, sectie K, nummers 1286, 1287, 1288, 1097, 1433, 1442, 1096. Het identificatienummer van de omgevingsvergunning is NL.IMRO.1700.201722OVVZ-vas1.

 

Ter inzage en zienswijzen

Het papieren exemplaar van het besluit ligt vanaf 6 oktober 2017 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. U kunt de stukken tevens digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.twenterand.nl/digitaalinzien.

Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college aangebrachte wijzigingen kunnen met ingang van de dag na terinzagelegging binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven