Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat de gemeenteraad

Logo Sint-Michielsgestel

van 14 september 2017:

-het bestemmingsplan “Vestdijkstraat/Schijndelseweg’ heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Vestdijkstraat/Schijndelseweg” maakt de bouw van 11 woningen mogelijk aan de Schijndelseweg.

Hogere grenswaarde Wet Geluidhinder

Op 13 februari hebben wij van BPD Ontwikkeling een verzoek om een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder ontvangen voor de ontwikkeling van 11 nieuwe woningen als onderdeel van het wijzigingsplan Parkhagen.

Hiervoor hebben wij een beschikking gesteld, waarin wij een hogere grenswaarde verlenen.

Het ontwerpbesluit heeft zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen ingediend. Daarom is de beschikking ongewijzigd ten opzichte van de ontwerp-beschikking.

Informatie, inzagetermijn en procedure

Het bestemmingsplan ‘Vestdijkstraat/Schijndelseweg’en de beschikking Hogere grenswaarde Wet Geluidhinder met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van vrijdag 6 oktober 2017 tot en met donderdag 16 november 2017 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073- 55 31 111).

Het digitale bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen via diverse zoekopties op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (via kaart, adres of ID: NL.IMRO.0845.BP2017SMGBKVLTP103-VA01).

Tijdens de inzagetermijn kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door een belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht c.q. belanghebbenden die kunnen aantonen dat hij/zij redelijkerwijze daartoe niet in staat is geweest en door belanghebbenden wiens belang is geschaad door de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

De beroepen moeten worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Mocht u na het inzien van de plannen nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Geel van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op het telefoonnummer: 0411-655203 of via het emailadres M.v.Geel@Mijngemeentedichtbij.nl.

Naar boven