Lottumseweg 39, Broekhuizen, Ontwerpbesluit wijzigingsplan 5-10-2017

Logo Horst aan de Maas

Ontwerpbesluit wijzigingsplan ex. artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening Lottumseweg 39 te Broekhuizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas zijn voornemens om een wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening vast te stellen te behoeve van het wijzigen van de bestemming “Agrarische doeleinden” en de aanduiding “Agrarisch bouwkavel” in “Woondoeleinden” op het adres Lottumseweg 39 te Broekhuizen.

Ter inzage 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp besluit en het ontwerp wijzigingsplan met de bijbehorende stukken met ingang van 6 oktober 2017 tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken (tot en met 16 november 2017) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Zienswijzen

Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Meer informatie 

Het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 6 oktober 2017 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl.

Horst, 26 september 2017.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester

Drs J. van der Noordt MMO, secretaris

 

Naar boven