Omgevingsvergunning Dreijenseweg 16 in Oosterbeek

Logo Renkum

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.44 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met artikel 6.14, eerste lid van het Besluit omgevingsrecht bekend dat voor het perceel aan de Dreijenseweg 16 in Oosterbeek op 2 oktober 2017 een omgevingsvergunning is verzonden met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure. De omgevingsvergunning, waarbij sprake is van een geval als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, aanhef, en onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, geldt voor de activiteiten ‘bouwen’, ‘afwijken van het bestemmingsplan’ en ‘aanleggen’. De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerp ongewijzigd verleend. Het plan heeft betrekking op het realiseren van een paardenbak met bijbehorende paardenstallen voor het hobbymatig houden van paarden in de tuin achter en behorend bij Dreijenseweg 16 in Oosterbeek. De bestaande tuininrichting van dat deel van het terrein met een agrarische bestemming zal worden weggehaald.

 

Binnen zes weken na verzending van het besluit kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland Team Bestuursrecht Postbus 9030 6800 EM Arnhem.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn als bedoeld in artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht. Als tijdens de bezwaartermijn bij de bevoegde rechter een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, dan treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven