Vastgesteldbestemmingsplan ‘paraplubestemmingsplan Parkeernormen’

Logo Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken bekend dat de gemeenteraad van Aalsmeer in haar vergadering van 28 september 2017 het bestemmingsplan “paraplubestemmingsplan Parkeernormen” heeft vastgesteld zowel digitaal (IDN: NL.IMRO.0358.PP01-VG01) als analoog.

Dit paraplubestemmingsplan regelt het opnemen van de parkeernormen in bijna alle bestemmingsplannen. Hierdoor kunnen alle nieuwe ontwikkelingen worden getoetst aan de thans geldende parkeernormen die zijn vastgesteld door de gemeente Aalsmeer.

Het ontwerp bestemmingsplan heeft met ingang van 7 april 2017 gedurende 6 weken ter inzage gelegen.

Ter inzage

Het vastgestelde paraplubestemmingsplan herziet gedeeltelijk digitale en analoge bestemmingsplannen. De tervisielegging geschiedt om die reden digitaal en analoog. Het vastgestelde paraplubestemmingsplan met bijbehorende verbeeldingen, planregels en toelichting betreft bijna het gehele grondgebied van Aalsmeer.

Het vastgestelde paraplubestemmingsplan ligt gedurende zes (6) weken ter inzage met ingang van 6 oktober 2017 t/m 16 november 2017

De stukken zijn op de volgende wijze in te zien:

Digitaal

U kunt het digitale bestemmingsplan " paraplubestemmingsplan Parkeernormen” raadplegen op:

  • de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl onder http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0358.PP01-VG01

  • en op de gemeentelijke website onder: http://0358.ropubliceer.nl

Analoog

U kunt het analoge bestemmingsplan "paraplubestemmingsplan Parkeernormen” raadplegen op de gemeentelijke website onder: http://0358.ropubliceer.nl

Papier

Het papieren paraplubestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage bij:

  • de balie Burgerzaken op het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. Voor openingstijden zie: http://www.aalsmeer.nl/baliebouwen.

  • de Balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1. Voor openingstijden zie: http://www.amstelveen.nl/baliebouwen.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeente kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan en door een ieder tegen de wijziging ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan kunnen gedurende de termijn van 6 weken waarbinnen het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het is voor burgers ook mogelijk om digitaal beroep in te dienen via de link:

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Indienhet verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven