Ontwerpbestemmingsplan "Tripkouw Oost-II-2017 "

Logo Medemblik

Het ontwerpbestemmingsplan “Tripkouw Oost-II-2017” ligt met ingang van 6 oktober 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens die periode kunt u op het plan reageren. Hieronder wordt uitgelegd waar u het plan kunt bekijken en hoe u kunt reageren. Allereerst volgt een beschrijving van het plan.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van maximaal 89 koop- en huurwoningen met bijbehorende ontsluitingswegen, parkeerplaatsen en groenvoorziening. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan heeft er een wijziging plaatsgevonden in het doortrekken van de watergang en het fietspad (ten oosten van de zonneweide) en de ontsluiting naar de Weder is aangepast van een volwaardige ontsluiting naar een langzaamverkeersontsluiting/calamiteitenontsluiting.

Bestemmingsplan bekijken?

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u met ingang van 6 oktober 2017 op de volgende manieren inzien:

• Het bestemmingsplan staat op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op het identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0420.BPKTripkouwOostII-ON01.

• Het bestemmingsplan staat op de website www.medemblik.nl/bestemmingsplannen bij ‘Bestemmingsplannen in procedure’. Hier kunt u het bestemmingsplan openen met de viewer.

• Een papieren versie van het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis van Medemblik bij het Klantcontact Centrum Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag geopend van 9.00 tot 20.00 uur en op de overige werkdagen van 9.00 tot 14.00 uur. Voor het inzien van een bestemmingsplan moet u van te voren een afspraak maken, telefoonnummer 0229 85 6000.

Reageren op het plan?

U kunt op het plan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze moet u indienen in de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Een zienswijze kan mondeling of schriftelijk worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze moet voorzien zijn van een handtekening. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van nummer Z-13-36706.

Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0229 85 6000.

Wij wijzen u erop dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend. U kunt uw schriftelijke zienswijze wel als bijlage via de e-mail versturen. Dit kan naar info@medemblik.nl.

Degene die een zienswijze indient, ontvangt een ontvangstbevestiging met een uitleg over het vervolg van de procedure.

Naar boven