Vastgesteld bestemmingsplan “Langereis 22 te Hoogwoud” ex artikel 3.8 Wro

Logo Opmeer

 

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken ter voldoening aan artikel 3.8 Wro bekend dat de gemeenteraad op 21 september 2017 het bestemmingsplan “Langereis 22 te Hoogwoud” heeft vastgesteld.

 

Plangebied

Het plangebied betreft het huidige perceel Langereis nr. 22. Het plan maakt de sloop mogelijk van de bestaande burgerwoning en daarna de bouw van een nieuwe burgerwoning (stolp).

 

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 5 oktober 2017 gedurende 6 weken op werkdagen tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het bestemmingsplan is elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0432.BPLangereis22-VA01).

Beroep:

Tijdens de ter inzage termijn kan een beroepschrift ingediend worden tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

 

  • 1.

    Degene die met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • 2.

    Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen; of

  • 3.

    Degene die beroep in willen stellen tegen wijzigingen die de raad, bij vaststelling van het plan, ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft aangebracht.

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven