Ontwerp fase 1 omgevingsvergunning voor het veranderen van een inrichting (bedrijf) van een pluimveehouderij aan de Zanddijk 5 in Yerseke, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Door G.H.J.M. van der Gun is een aanvraag om een fase 1 omgevingsvergunning ingediend met de deelactiviteiten ‘het oprichten, het veranderen (van de werking) of het in werking hebben van een in-richting’ en ‘het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan’ voor het op-richten van een stal voor een pluimveehouderij aan de Zanddijk 5 in Yerseke. Burgemeester en wet-houders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) het voornemen hebben om een fase 1 omgevingsvergunning voor onbepaalde tijd te verlenen.

Het betreft een aanvraag die wordt behandeld volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van de fase 1 omge-vingsvergunning en de bijbehorende voorschriften ligt, met de aanvraag, milieuaspecten en de ruim-telijke onderbouwing, vanaf 28 september 2017 tot en met 8 november 2017 ter inzage.

De aanvraag, de fase 1 ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn gedurende de inzage termijn van zes weken in te zien in het gemeentehuis te Kruiningen. Dit inzien kan tijdens de ope-ningstijden of op afspraak. Een afspraak kunt u maken door te bellen met de gemeente, telefoon-nummer 14 0113. De ontwerpbeschikking is tevens digitaal te raadplegen op de gemeentelijke inter-netpagina www.reimerswaal.nl, via Actueel > Bekendmakingen.

Over het ontwerp van de fase 1 omgevingsvergunning kan eenieder gedurende de termijn van terin-zagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Mon-delinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt aan de heer Aarnoudse van de afdeling Bou-wen, Milieu en Handhaving. Hij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 27 september 2017

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

drs.ir. F. Schouten

Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven