Vastgesteld wijzigingsplan Quabbenburgerweg 7, Terwolde

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 5 oktober 2017 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het besluit over het wijzigingsplan Quabbenburgerweg 7, Terwolde (NL.IMRO.0285.20244-VS00). Dit plan en het achterliggende bestemmingsplan zijn hierbij ook in te zien. Dit besluit is op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur in te zien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor maakt u een afspraak met Wouter IJsseldijk. Zijn telefoonnummer is 0571-27 98 48. Het wijzigingsplan is ook digitaal beschikbaar gesteld. Bekijk de stukken op www.voorst.nl onder Wonen | Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwen en Wonen | Ruimtelijk plan raadplegen | Ruimtelijke plannen: ter inzage. Het wijzigingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk dat de agrarische bestemming op het perceel Quabbenburgerweg 7 in Terwolde wordt gewijzigd naar de bestemming wonen.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij over het ontwerpbesluit geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen beroep instellen. Vanaf de dag na de dag waarop de terinzagelegging begint, kan beroep worden ingesteld voor een periode van zes weken bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De indiener van een beroepschrift kan als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval schort de werking van het besluit op totdat er op het verzoek is beslist.

Twello, 4 oktober 2017

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven