Voorontwerp bestemmingsplan Groessen en Loo

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:

het voorontwerpbestemmingsplan Groessen en Loo

 

Het bestemmingsplan Groessen en Loo voorziet in een actualisatie van het vigerende bestemmingsplan Groessen en Loo dat dateert van 2007. Ontwikkelingen die in de afgelopen 10 jaren hebben plaatsgevonden, zijn in het nieuwe bestemmingsplan meegenomen. Daarnaast wordt het plan gedigitaliseerd, waarmee in een betere uitwisseling en raadpleging van het bestemmingsplan wordt voorzien.

Inzien

Het bestemmingsplan Groessen en Loo ligt met ingang van 5 oktober 2017 tot en met 15 november 2017 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt een afspraak maken via de afsprakenmodule op de gemeentelijke website www.duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 27 91 11.

Daarnaast is het bestemmingsplan te lezen op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.BPGROESSENENLOO012-V001).

Inspraakreactie

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een inspraakreactie indienen gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Inloopmiddag/-avond

Tijdens de periode van de ter inzagelegging van het voorontwerp wordt in beide dorpen een inloopmiddag/-avond gepland. Tijdens deze middag/avond kunt u vragen stellen over dit bestemmingsplan. Meer informatie hierover wordt binnenkort gepubliceerd in de Informeel.

Vervolg

Het college geeft op alle reacties uit de inspraak een schriftelijk antwoord. Reacties kunnen de inhoud van het bestemmingsplan mogelijk wijzigen. Daarna wordt het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan opnieuw reageren. Vervolgens neemt de gemeenteraad een besluit over het al dan niet (gewijzigd) vaststellen van het bestemmingsplan Groessen en Loo.

Meer informatie

Vragen over deze publicatie of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met Yvette Visser. Zij is telefonisch bereikbaar via (0316) 27 91 11.

Naar boven