Inspraak voorontwerp-bestemmingsplan “Zandwinlocatie Weperpolder Oosterwolde”

Logo Ooststellingwerf

Met ingang van 5 oktober 2017 tot en met 1 november 2017 ligt in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde voor inspraak ter inzage het voorontwerp-bestemmingsplan “Zandwinlocatie Weperpolder Oosterwolde”. Dit bestemmingsplan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl.

Doel bestemmingsplan

Bovengenoemd bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van de zandwinlocatie aan de Weperpolder te Oosterwolde. De beoogde uitbreiding ligt ten westen van de bestaande zandwinlocatie en bedraagt ongeveer 6 hectare.

Indienen van inspraakreacties

Tijdens de termijn van terinzagelegging van het voorontwerp-bestemmingsplan wordt een ieder in de gelegenheid gesteld hierop een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie te geven.

Een schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Wuite van de afdeling Mens en Omgeving via het algemene nummer 140516 of via de email t.wuite@ooststellingwerf.nl. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over dit initiatief.

Naar boven