Verkeersbesluit

Logo Roerdalen

‘Onttrekken gedeelte weg aan de openbaarheid’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 11 van de Wegenwet bekend dat vanaf donderdag 5 oktober 2017 tot en met 15 november 2017 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-raadsbesluit voor het onttrekken aan de openbaarheid van een gedeelte van de Hoofdstraat te Sint Odiliënberg (ODL00 C 4334 (ged.)).

Het initiatief

De gemeente is bezig met de verkoop van een deel van de openbare ruimte (gelegen naast de Hoofdstraat 23 te Sint Odiliënberg). Hierop liggen vier parkeerplaatsen welke formeel deel uitmaken van het Roerdalens wegennet. De parkeerplaatsen dienen ten behoeve van de verkoop onttrokken te worden aan de openbaarheid. De parkeerplaatsen worden gecompenseerd.

Inz age en raadplegen

Ten behoeve van de besluitvormingsprocedure ligt het ontwerp-besluit met bijgeborende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 5 oktober 2017 ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het onttrekken aan de openbaarheid kenbaar maken bij de gemeenteraad van Roerdalen. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan de Raad van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, dhr. Sjoerd van Eck. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd van Eck van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

Naar boven