Bestemmingsplan “Zeelandsedijk 1, Uden”

Logo Uden

College van gemeente Uden,

31 januari 2017, nr. 2017-25

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Uden maakt, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging bekend van het bestemmingsplan “Zeelandsedijk 1, Volkel” (NL.IMRO.0856.BPzeelandsedijk1-VA01).

 

Het plan voorziet in een wijziging van de enkelbestemming “Wonen” in de enkelbestemming “Agrarisch”, een uitbreiding van het bouwvlak (bestemmingsvlak) naar een omvang van 1,76 hectare,

een regeling van de huisvesting van arbeidsmigranten op de locatie en een wijziging van de wijzigingsbevoegdheid voor permanent teeltondersteunende voorzieningen.

 

Inzien

Het bestemmingsplan “Zeelandsedijk 1, Volkel” ligt vanaf woensdag 1 februari 2017 gedurende zes weken, dus tot en met dinsdag 14 maart 2017, tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

 

De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website, www.uden.nl (onder Inwoners en ondernemers / Bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen) en op ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren op het plan (instellen beroep)

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van ter inzage ligging

beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

- belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

- iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij het college kenbaar te maken;

- iedere belanghebbende, voor zover beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

 

Voorlopige voorziening

Om de werking van het bestemmingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen

kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen

bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413

 

Uden, 31 januari 2017

 

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris de burgemeester

mr. J.M. Smarius drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven