M.e.r.-beoordeling Middenweg 2A in Dalfsen

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen hebben een aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage op grond van artikel 7.2 van de Wet milieubeheer ontvangen:

Voor: het uitbreiden van de pluimveehouderij;

Plaats: Middenweg 2A, 7722 XK Dalfsen;

Aanvrager: Pluimveebedrijf Westerhof CV.

De voorgenomen activiteit bestaat uit het uitbreiden van de pluimveehouderij op het adres Middenweg 2A in Dalfsen.

Burgemeester en wethouders van Dalfsen hebben op basis van de ingediende aanmeldingsnotitie milieueffectrapportage en met inachtneming van het bepaalde in hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage 1994, besloten dat het opstellen van een milieueffectrapport niet noodzakelijk is, omdat er geen belangrijke nadelige gevolgen zijn voor de omgeving.

Inzage

De aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage en het besluit van burgemeester en wethouders van Dalfsen liggen voor iedereen ter inzage van 5 oktober 2017 tot en met 15 november 2017 bij de eenheid publieksdienstverlening, Raadhuisstraat 1 in Dalfsen.

De aanmeldingsnotitie en het besluit hierop maken onderdeel uit van een procedure ter voorbereiding op een procedure voor een omgevingsvergunning. Op basis van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht staan de aanmeldingsnotitie en het besluit hierop niet open voor bezwaar of beroep. Hiervoor bestaat de mogelijkheid tijdens de procedure voor vergunningverlening in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer K.W. Roeberts, telefoonnummer (0529) 48 83 50 van de eenheid Publieksdienstverlening.

Dalfsen, 4 oktober 2017

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

 

Naar boven