TerinzageleggingGebiedsontwikkeling Badhoevedorp: Ruimtelijke Criteria Bedrijventerrein Lijndenhof

Logo Haarlemmermeer

Rectificatie: gewijzigd mailadres 

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 18 juli 2017 de ruimtelijke kaders als onderdeel van de “Ruimtelijke Uitgangspunten Bedrijventerrein Lijndenhof” vastgesteld. Deze Ruimtelijke Uitgangspunten zullen dienen als leidraad voor de ontwikkeling van bedrijventerrein Lijndenhof te Badhoevedorp. Onderdeel van de uitgangspunten zijn ook de Ruimtelijke Criteria Bedrijventerrein Lijndenhof. De Ruimtelijke Criteria Bedrijventerrein Lijndenhof vormen het toetsingskader voor de welstand, een raadsbevoegdheid. De raad neemt een besluit over de ruimtelijke criteria.

Alvorens de raad zal besluiten over de Ruimtelijke Criteria Bedrijventerrein Lijndenhof, zal bovengenoemd stuk vanaf 11 september 2017 tot en met 23 oktober 2017 (zes weken) ter inzage liggen in het Raadhuis in Hoofddorp en Servicecentrum Badhoevedorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn de stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00/20.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852. De documenten zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

Eenieder kan tijdens deze periode (schriftelijk) reageren op de ruimtelijke criteria. U kunt uw

reactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, t.a.v. de cluster Projecten, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. U kunt ook reageren via het e-mailadres gebiedsontwikkelingbadhoevedorp@haarlemmermeer.nl. Dit e-mailadres is gewijzigd

 

Naar boven