Kennisgeving voornemen voorbereiding bestemmingsplan Hoekslootstraat e.o.

Logo Amsterdam

 

Het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Nieuw -West maakt ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), het volgende bekend:

 

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om een bestemmingsplan voor het onbebouwde gebied aan de Hoekslootstraat voor te bereiden. Dit gebied ligt in stadsdeel Nieuw-West in de buurt De Punt. Het gebied wordt in het noorden en oosten begrensd door de Hoekslootstraat, in het westen door het woongebouw dat haaks op de Hoekslootstraat staat en in het zuiden door de Tussen Meer. Er wordt met het bestemmingsplan beoogd de ontwikkeling van woningen mogelijk te maken.

 

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro delen wij u mede dat het plan in de fase van planvoorbereiding zit. Daarom is er nog geen gelegenheid zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen en worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd.

 

Wanneer het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, zal de kennisgeving van de ter inzage legging in ieder geval gepubliceerd worden op www.amsterdam.nl. In het geval van vragen kan contact worden opgenomen met Ruimte en Duurzaamheid, team Nieuw-West, dhr. K. Vreeker via telefoonnummer 14 020.

 

Amsterdam, 27 september 2017

 

Dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Nieuw-West

A. Baâdoud, voorzitter

I. Plasmeijer, secretaris

 

Naar boven