Ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen Goorstraat 23 Soerendonk

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maakt op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het herbouwen van de woning aan de Goorstraat 23 in Soerendonk. De inhoud van de woning wijkt af van het toegestane in het bestemmingsplan.

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken liggen vanaf 28 september 2017 tot en met 8 november 2017 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens zijn de stukken te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1706.OVBG3056-ONT1.

Binnen de genoemde inzage termijn kan iedereen zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning en/of over de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, schriftelijke zienswijzen ten aanzien van de ontwerp verklaring van geen bedenkingen moeten worden gericht aan de gemeenteraad. Zowel zienswijzen gericht aan het college als aan de raad kunnen worden gezonden naar postbus 2090, 6020 AB Budel.

Naar boven