Ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouw bedrijfspand Nieuwland Parc 89

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken op grond van artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, activiteit bouwen, inclusief buitenplanse afwijking met ingang van 28 september 2017 voor een ieder ter inzage ligt.

Het buitenplanse afwijkingsbesluit ex artikel 2.12 Wabo is noodzakelijk om medewerking te kunnen verlenen aan de aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van een bedrijfspand op het perceel Nieuwland Parc 89 te Papendrecht. De aanvraag omgevingsvergunning is in strijd met de voorschriften van het geldend bestemmingsplan Bedrijventerrein Het Nieuwland. Op het perceel kan niet het vereiste aantal parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Verder wordt de bouwhoogte iets overschreden. Het college van burgemeester en wethouders is voornemens te besluiten geen exploitatieplan vast te stellen, omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de overige voor de planologisch procedure relevante stukken kunnen vanaf donderdag28septembertot en met woensdag 8 november 2017

worden ingezien (tijdens openingstijden) op de leestafel op de entresol (dit is de verdieping bovenaan de eerste trap) van het gemeentehuis (Markt 22, Papendrecht).

De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl onder het kopje Ruimtelijkeplannen/ Buitenplanse afwijkingen/ Ter inzage.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 11, 3350 AA Papendrecht of per e-mail via ruimtelijkeplannen@papendrecht.nl. Uw zienswijze moet zijn voorzien van uw handtekening. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14078 (bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur). Bij voorkeur uiterlijk één week voor afloop van de termijn van terinzagelegging. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Papendrecht, 27 september 2017

Naar boven