Ontwerpwijzigingsplan Halve Raak 18 - Boskoop

Logo Alphen aan den Rijn

Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 12 september 2017 een ontwerpwijzigingsplan met betrekking tot het perceel Halve Raak 18 te Boskoop is vastgesteld.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het voornoemd perceel heeft thans een sierteeltbestemming. Via de wijziging wordt een vervolgfunctie mogelijk gemaakt waardoor het perceel, inclusief de bestaande bebouwing, kan worden gebruikt als een zorgkwekerij voor jongeren met autisme.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpwijzigingsplan, met het ID-nummer NL.IMRO.0484.BKbuigebbosk3wij-ON01, van 28 september tot en met 8 november 2017, inzien bij de informatiebalie in het gemeentehuis. U kunt ontwerpwijzigingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende voornoemde termijn kan iedereen een zienswijze indienen op het ontwerpwijzigingsplan. De zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw schriftelijke reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om het genoemde ontwerpwijzigingsplan gaat.

U kunt ook mondeling reageren door contact op te nemen met het Officemanagement van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar via (0172) 46 56 41.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 27 september 2017

Naar boven