Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ’Gooische Hockey Club’

Logo Hilversum

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Hilversum bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Gooische Hockey Club’ en de hierbij behorende stukken voor een ieder ter visie worden gelegd.

Het plan

Het plan behelst een herinrichting van het sportcomplex. De herinrichting bestaat uit het verplaatsen van het clubhuis en een aantal van de sportvelden. Dit plan is in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied 2013.

Begrenzing p langebied

Het plangebied is gelegen in het noordelijkste puntje van de gemeente Hilversum en wordt globaal begrensd door de Bussumse Meerweg aan de zuidoostzijde en de daar aanliggende woningen. Aan de noordoostzijde ligt tennisvereniging Het Spieghel. Het plangebied grenst in het noordwesten aan het natuurgebied Naardermeer. Aan de zuidzijde bevindt zich de Bussumse Footbalvereniging.

Inzien

Het ontwerp van het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken liggen van vrijdag 29 september 2017 tot en met donderdag 9 november 2017 (zes weken) ter visie bij de Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 – 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 – 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter visie gelegde stukken. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien in de digitale burgerleeskamer op de website van de gemeente Hilversum. Het bestemmingsplan kan daarnaast ook worden ingezien via http://0402.roview.net/ of op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0402.01bp07gooische-on01.

Zienswijze

Gedurende de periode van ter visie ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan de raad van de gemeente Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Wij benadrukken dat het niet mogelijk is via elektronische weg te reageren. Voor het inwinnen van informatie en het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Wiedemeijer van de Afdeling Beleidsontwikkeling, telefonisch bereikbaar via 035 – 629 2262.

Hilversum, 28 september 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum

Naar boven