Ontwerpbesluiten functieveranderingsplan achter Revelingseweg 4 te Wapenveld

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig de artikelen 3.8 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan (en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit) en de ontwerp-omgevingsvergunning voor het functieveranderingsplan achter Revelingseweg 4 te Wapenveld ter inzage liggen, met de daarbij behorende stukken. Op de voorbereiding en bekendmaking van deze ontwerpbesluiten is op grond van het coördinatiebesluit van de gemeenteraad van Heerde de gemeentelijke coördinatieregeling uit de Wro van toepassing.

Ontwerpbesluiten

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied West, 8e herziening (Revelingseweg 4 te Wapenveld) voorziet in een juridisch planologische regeling ten behoeve van het functieveranderingsplan achter de Revelingseweg 4 te Wapenveld (kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie M, nummers 1051 en 1052). Het betreft een plan om hier 4 wooneenheden (verdeeld over 2 woongebouwen) en 1 gezamenlijk bijgebouw te realiseren, in plaats van de - al deels gesloopte - voormalige agrarische bedrijfsbebouwing ter plaatse. De bestaande woning aan de Revelingseweg 4 wordt daarbij gehandhaafd en de woongebouwen worden landschappelijk ingepast conform het opgestelde landschapsplan.

De ontwerp-omgevingsvergunning betreft specifiek de bouw van de 4 wooneenheden (verdeeld over 2 woongebouwen) en 1 gezamenlijk bijgebouw achter de Revelingseweg 4 te Wapenveld.

Inzagetermijn

De betreffende ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 27 september gedurende zes weken (tot en met dinsdag 7 november 2017) op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur voor een ieder analoog ter inzage op het gemeentekantoor te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. De ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken zijn ook digitaal te verkrijgen via www.heerde.nl/planneninvoorbereiding. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met het IMRO-nummer NL.IMRO.0246.808BUWH08RVLNGSWG4-ON02 digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerpbesluiten kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk via postbus 175, 8180 AD Heerde, digitaal via www.heerde.nl/zienswijze of mondeling. Indien u van deze laatstgenoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met Jacob Jan van Burg of Marco Lipke van de afdeling Ruimte, Ondernemen en Wonen, telefoon (0578) 69 94 94.

 

26 september 2017,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven