Bestemmingsplan Buitengebied-West, correctieve herziening Plakkenweg 7a Heerde

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied-West, correctieve herziening Plakkenweg 7a Heerde met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van 27 september 2017 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied-West (april 2012) is het perceel aan de Plakkenweg 7a bestemd met de bestemming ‘woondoeleinden’. Het perceel was voor de vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied-West bestemd als ‘woondoeleinden’ met de aanduiding ‘twee aaneen’. Het niet opnemen van de aanduiding ‘twee aaneen’ in het nieuwe bestemmingsplan betreft een omissie die met het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied-West, correctieve herziening Plakkenweg 7a Heerde’ wordt herzien.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 27 september 2017 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentekantoor, Eperweg 5 te Heerde, bij de publieksbalie. Het bestemmingsplan met het identificatienummer NL.IMRO.0246.808BUWHPlakkenwg7a-VA01 is ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.heerde.nl/planneninvoorbereiding. De bestanden van het bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’ Heerde.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk via postbus 175, 8180 AD Heerde, digitaal via www.heerde.nl/zienswijze of mondeling. Indien u van deze laatstgenoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer T. Melenhorst, beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling van het team Ontwikkeling, telefoon (0578) 69 94 94.

 

26 september 2017,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven