Vaststellingsbesluit hogere waarden Wet geluidhinder bestemmingsplan ‘Ede, ENKA-terrein, deelplannen J3 en C4’

Logo Ede

zaaknummer 74414

Op grond van art. 83, lid 1 en 2 en art. 110a Wet geluidhinder

 

Op 23 augustus 2017 hebben burgemeester en wethouders van Ede een besluithogere waarden vastgesteld voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting ten behoeve van bestemmingsplan Ede, ENKA-terrein, deelgebied J3 en C4.

Inzage

U kunt het besluit hogere waarden Wet geluidhinder met bijbehorende stukken (digitaal) inzien van donderdag 28 september tot en met woensdag 8 november 2017 bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op https://zoek.officielebekendmakingen.nl.

Gebied en gevolg

De hogere waarden hebben betrekking op de geluidsbelasting van de nieuw te realiseren woningen binnen deelgebied J3 van het ENKA-terrein vanwege de Klinkenbergerweg, de Akulaan en de Emmalaan. Deze ontwikkelingen worden planologisch mogelijk gemaakt in het bestemmingsplan Ede, ENKA-terrein, deelgebied J3 en C4, met nummer NL.IMRO.0228.BP2016ENKA0002-0301.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpbesluit Vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepsschrift stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven