Ontwerpbestemmingsplan en ontwerp Beeldkwaliteitsplan Hof van Rijnsburg

Logo Katwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Hof van Rijnsburg van de gemeente Katwijk, met identificatiecode NL.IMRO.0537.bpRBGHofvRijnsburg-on01 , en het ontwerp Beeldkwaliteitsplan, liggen met ingang van 22 september 2017 tot en met 2 november 2017 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft het terrein van de voormalige garage Dijksman langs de Oegstgeesterweg in Rijnsburg.

Het plangebied van het bestemmingsplan wordt aan de noordzijde begrensd door de Oude Vlietweg, aan de oostzijde door de Tramstraat, aan de zuidzijde door de Oegstgeesterweg en aan de westzijde door de Schoolsteeg.

Het bestemmingsplan Hof van Rijnsburg is opgesteld om de bouw van maximaal 87 woningen mogelijk te maken op het terrein van de voormalige garage Dijksman in Rijnsburg.

Voor deze ontwikkeling is ook een Beeldkwaliteitsplan gemaakt als aanvulling op de Welstandsnota.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0537.bpRBGHofvRijnsburg-on01

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpRBGHofvRijnsburg-on01

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp Beeldkwaliteitsplan zijn ook te raadplegen via www.katwijk.nl onder bekendmakingen en vervolgens bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp Beeldkwaliteitsplan liggen ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan en ontwerp Beeldkwaliteitsplan

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling via telefoonnummer (071) 406 5146

Naar boven