Scherpenzeel - Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Oosteinde

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor de bouw van een woning aan het Oosteinde nabij nr. 38 te Scherpenzeel.

 

U kunt de omgevingsvergunning inzien

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 1 februari 2017 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag).

De omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen via Ruimtelijke Plannen, http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/?planidn=NL.IMRO.0279.OV2017Oosteinde-vg01.

 

Gedurende de termijn dat de omgevingsvergunning ter inzage ligt kan hiertegen beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp-besluit;

- een belanghebbende die kan aantonen, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig tegen het ontwerpbesluit in te dienen.

 

Het beroep kan worden ingesteld bij Rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Dit kan gedurende de termijn dat de omgevingsvergunning ter inzage ligt (dus tot en met 14 maart 2017). Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien beroep is ingesteld, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Bij het verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overgelegd.

Naar boven