Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
TynaarloStaatscourant 2017, 53978Ruimtelijke plannenGemeente Tynaarlo - De beheersverordening voor de gebieden Westlaren, Kazerneterrein en Zuid-Es in Zuidlaren is vastgesteld

Logo Tynaarlo

 

Op 12 september 2017 heeft de gemeenteraad de beheersverordening ‘Zuidlaren: Westlaren, Kazerneterrein en Zuid – Es’ vastgesteld. In de beheersverordening liggen de bestaande situatie en de bestaande rechten vast. De beheersverordening komt in de plaats van het bestemmingsplan. De beheersverordening treedt in werking op 22 september 2017.

 

De beheersverordening inzien

U kunt de verordening zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijden van het team publiekszaken (zie www.tynaarlo.nl). Kunt u niet tijdens de openingsuren? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt de verordening ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor deze website kunt u gebruikmaken van het identificatienummer: NL.IMRO.1730.BVZuidlarenWLKTZE-0401.

 

De beheersverordening is nu definitief

De ontwerpbeheersverordening heeft eerder dit jaar ter inzage gelegen. Toen was er gelegenheid om een zienswijze in te dienen. De verordening is nu definitief. Er bestaat geen mogelijkheid om ertegen in bezwaar of beroep te gaan.

 

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoon: 0592-266662.