Vastgesteld bestemmingsplan "De Westereen-east, omgeving De Tuorrebout (2016)"

Logo Dantumadiel

Op 20 december 2016 heeft de gemeenteraad het voornoemde bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld. Bij de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan is 1 zienswijze ontvangen.

Het plan ligt met ingang van 2 februari 2017 voor een periode van 6 weken ter inzage. Iedereen kan in die periode het plan inzien bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 te Damwâld en bij de receptie van het gemeentehuis Koningstraat 13 te Dokkum. Het plan is ook te raadplegen via de website www.dantumadiel.eu (onder plannen ter inzage) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (met planidn NL.IMRO.1891.bpWETuorrebout2016-0401).

Met ingang van 3 februari 2017 kan gedurende zes weken tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet ingediend worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan, bij onverwijlde spoed, tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Damwâld, 1 februari 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

drs. K.S. Heldoorn, burgemeester en E. Wagenaar, loco-secretaris

 

 

Naar boven