Vastgesteld uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b Heiloo

Logo Heiloo

Kennisgeving ex artikel 3.8 W et ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 bekend dat met ingang van donderdag 21 september 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

•Het vastgestelde uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b te Heiloo

Doel van het uitwerkingsplan Het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van twee vrijstaande woningen op het perceel Spanjaardslaan 12b te Heiloo.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan ligt van donderdag 21 september tot en met woensdag 1 november 2017 op de volgende wijze ter inzage:

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpSpanjaardsln12b-0401;

  • als pdf-bestand op www.heiloo.nl/bestemmingsplannen/Zuiderloo/Spanjaardslaan

Beroep

Gedurende de periode dat het uitwerkingsplan ter inzage ligt, kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • -

    belanghebbenden die eerder tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen

    het ontwerpuitwerkingsplan;

  • -

    belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een

    zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan in te dienen.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtsspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact op met mevrouw Sandra Jager van het team Plannen en Projecten, telefoonnummer 088-909 7508.

Heiloo, 20 september 2017

Naar boven