Kennisgeving besluit Omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van de nieuw te bouwen appartementencomplex met parkeerplekken op de locatie Jan Tooropstraat 1 - 3, 1062 BK te Amsterdam (OLO 2671731).

Logo Amsterdam

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam heeft een omgevingsvergunning v, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voor de activiteit “het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan”, op de locatie Jan Tooropstraat 1 - 3, 1067 BK te Amsterdam.

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de procedure de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit en belanghebbende die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht? Dan kunt u beroep instellen bij de rechtbank.

 

Stuur uw beroepschrift naar:

Rechtbank Amsterdam

sector bestuursrecht

Postbus 75399

1070 AJ Amsterdam

 

Amsterdam, 20 september 2017

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

 

Ilse Plasmeijer

Stadsdeelsecretaris van stadsdeel Nieuw-West

Naar boven