Kennisgeving besluit hogere waarden zoals bedoeld in de Wet geluidhinder,voor de vaststelling van een hogere waarde voor het wegverkeerslawaai voor een appartementencomplex, op de locatie Jan Tooropstraat 1 - 3, 1062 BK te Amsterdam (OLO2671731).

Logo Amsterdam

 

Het college van Burgemeester en wethouders van Amsterdam maakt ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) alsmede artikel 110c van de Wet geluidhinder het volgende bekend:

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam heeft een besluit genomen voor de vaststelling van hogere waarden zoals bedoeld in de Wet geluidhinder.De voorkeurswaarden voor geluid zoals aangegeven in de Wet geluidhinder worden overschreden. Omdat geluidreducerende maatregelen onvoldoende doeltreffend dan wel bezwaarlijk zijn, is het noodzakelijk om hogere geluidwaarden vast te stellen.

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de procedure de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit en belanghebbende die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht? Dan kunt u beroep instellen bij de rechtbank.

 

Stuur uw beroepschrift naar:

Rechtbank Amsterdam

sector bestuursrecht

Postbus 75399

1070 AJ Amsterdam

 

 

Amsterdam, 20 september 2017

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

 

Ilse Plasmeijer

Stadsdeelsecretaris van stadsdeel Nieuw-West

Naar boven