Vastgesteld wijzigingsplan Spanjaardsdijk 58

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van donderdag 2 februari tot en met woensdag 15 maart 2017 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het vastgestelde wijzigingsplan Spanjaardsdijk 58

 

Inhoud

Het wijzigingsplan voorziet in de splitsing van het karakteristieke pand op het perceel Spanjaardsdijk 58 en 58a naar in totaal twee woningen. Visueel zal er nauwelijks iets veranderen, feitelijk zijn er reeds twee woningen aanwezig.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Het college heeft het wijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld.

 

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W021-VG01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.W021-/NL.IMRO.0150.W021-VG01/

 

Het wijzigingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het wijzigingsplan inzien tijdens de openingstijden bij :

• Publiekszaken Vergunningen, Grote Kerkhof 1

 

Reageren

Het wijzigingsplan ‘Spanjaardsdijk 58’ ligt van donderdag 2 februari tot en met woensdag 15 maart 2017 ter inzage.

 

Vanaf vrijdag 3 februari 2017 tot en met donderdag 16 maart 2017 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar te maken.

 

Het instellen van beroep schorst de besluiten niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven