Wijzigingsplan Harderwijkerweg 203 gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Vastgesteld wijzigingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, op grond van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het in de vergadering van 4 september 2017 besloten heeft tot (gewijzigd) vaststelling van het wijzigingsplan Harderwijkerweg 203. Het wijzigingsplan heeft betrekking op een wijziging van de bestemming Agrarische naar de bestemmingen Bedrijf en Tuin. Er worden twee woonwerkeenheden mogelijk gemaakt.

 

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken, met ingang van 21 september 2017 voor 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de afdeling Publiekszaken. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

 

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) met de volgende identificatienummer:

  • identificatienummer NL.IMRO.0233.WPhwijkerwg203-0401.

 

Binnen de periode dat het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

 

Ermelo, 20 september 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven